Ενοικιάσεις Οικογενειακών Αυτοκινήτων - Πάρος

Ενοικίαση οικογενειακού αυτοκινήτου στη Πάρο και την Αντίπαρο!

Στην Loukis Rental, θα βρείτε την καλύτερη τιμή σε συνδυασμό με την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση στην ενοικίαση οικογενειακού αυτοκινήτου.

Εάν ταξιδεύετε με την οικογένεια σας στην Πάρο και την Αντίπαρο, τότε θα χρειαστείτε ένα ευρύχωρο οικογενειακό αυτοκίνητο για έως 5 άτομα και με μεγάλο χώρο πορτ-μπαγκάζ για να εγγυηθεί ότι μπορείτε να μεταφέρετε όλα όσα χρειάζεστε για τις οικογενειακές σας εξορμήσεις!

Η Loukis Rental σας παρέχει μια πλήρη γκάμα από οικογενειακά αυτοκίνητα σε ασυναγώνιστες τιμές για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Βρισκόμαστε  στην καρδιά της Παροικίας και εμπλουτίζουμε συνεχώς τον στόλο μας με τα πιο σύγχρονα, καλά συντηρημένα και πλήρως εξοπλισμένα μοντέλα οικογενειακών αυτοκινήτων στις καλύτερες για ξεκούραστη , άνετη  και ασφαλή οδήγηση!

Hyundai i20

Opel Corsa

Peugeot 208

Fiat Panda

Peugeot 206

Fiat Grande Punto

Η εμπειρία, η συνεχής υποστήριξη, καθώς και η ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας – τιμής, έκαναν την Loukis Rental ως την ιδανική επιλογή στον τομέα των ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Εξερευνήστε με την οικογένεια σας την όμορφη και γραφική Πάρο με την ασφάλεια και την ευκολία ενός οικογενειακού αυτοκινήτου από τη Loukis Rental.

Στη Loukis Rental διαθέτουμε μια ποικιλία διαθέσιμων οικογενειακών αυτοκινήτων, ειδικά με μεγάλο χώρο στο πορτ-μπαγκάζ με πιο σπορ, μοντέρνο ή κομψό στυλ. Ενοικιάστε οικογενειακό αυτοκίνητο πραγματοποιώντας κράτηση εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ ή τηλέφωνο.

Γιατί εμάς

 • Στόχος
  Επιδίωξη της απόλυτης ικανοποίησης του πελάτη
 • Συνεργασίες
  Επιτυχημένες συνεργασίες με Tour Operators, Ταξιδιωτικά Γραφεία, Ξενοδοχεία και Εταιρίες
 • Μοναδικότητα
  Παρουσίαση πρωτοποριακών και ξεχωριστών μοντέλων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών
 • Συντήρηση
  Η ενοικίαση απολύτως ασφαλών οχημάτων, πραγματοποιώντας επαγγελματική και συστηματική συντήρηση των οχημάτων μας
 • Εξέλιξη
  Διαρκής ανανέωση του στόλου των οχημάτων μας