Η εταιρία Loukis Rentals ιδρύθηκε το 1985 και πρόκειται για μία από τις πρώτες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και ποδηλάτων στην Πάρο.
Με την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων η εταιρία απέκτησε την δυνατότητα παροχής αναβαθμισμένων και καινοτόμων προγραμμάτων ενοικίασης οχημάτων στην Πάρο. Το δυναμικό Marketing, οι σημαντικές συνεργασίες και η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών είναι μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας της με Loukis rentals , πρωτοπόρου στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών και ποδηλάτων στο νησί.

Η Loukis Rentals διατηρεί το κεντρικό της κατάστημα στην Παροικιά της Πάρου, την πρωτεύουσα και κεντρικό λιμάνι του νησιού. Η εταιρία, στοχεύοντας στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, διαθέτει και υποκατάστημα στο αεροδρόμιο του νησιού, για την άμεση παράδοση των οχημάτων .

Ο Στόχος μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη μας το όχημα που επιθυμεί, στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή και στην καλύτερη τιμή!
Το όραμά μας είναι να γίνουμε η πρώτη εταιρία ενοικίασης οχημάτων στην Πάρο στον τομέα της αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησης των πελατών.
Η πολιτική μας περιλαμβάνει τα παρακάτω:
  • Επιδίωξη της απόλυτης ικανοποίησης του πελάτη
  • Επιτυχημένες συνεργασίες με Tour Operators, Ταξιδιωτικά Γραφεία, Ξενοδοχεία και Εταιρίες
  • Παρουσίαση πρωτοποριακών και ξεχωριστών μοντέλων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών
  • Διαρκής ανανέωση του στόλου των οχημάτων μας
  • Η ενοικίαση απολύτως ασφαλών οχημάτων, πραγματοποιώντας επαγγελματική και συστηματική συντήρηση των οχημάτων μας
Η εταιρία Loukis Rentals βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο της Παροικίας, ακριβώς απέναντι από το δημόσιο πάρκιν και 500 μέτρα από το λιμάνι. Η εταιρία διατηρεί επίσης υποκατάστημα στο αεροδρόμιο του νησιού της Πάρου. Η εταιρία Loukis Rentals προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ παράδοση των οχημάτων τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο λιμάνι του νησιού.